Bộ đề thi học okì 2 môn Tiếng Anh 7 5 2022 – 2023 (Sách new) 6 Đề thi tiếng Anh lớp 7 cuối học okì 2 (Có đáp án, File nghe)

Đề thi cuối kì 2 Tiếng Anh 7 5 2022 – 2023 tuyển chọn 6 đề đánh giá cuối kì 2 có đáp án chi tiết kèm theo file nghe.

TOP 6 Đề thi học kì 2 Tiếng Anh 7 được xây dựng sở hữu cấu trúc đề siêu đa dạng, bám sát nội dung chương trình học trong sách giáo khoa lớp 7 tập 2 , International success, Mates plus, Discover English, i-Be taught Good World. Đề đánh giá học kì 2 Anh 7 sẽ giúp những em luyện tập những kĩ năng cần thiết và bổ sung những tri thức chưa nắm vững để chuẩn bị tri thức thực phải chăng. Đồng thời đây là tư liệu hữu ích cho những thầy giáo, cô giáo và những bậc phụ huynh giúp cho con em học tập phải chăng hơn. Ko kể ấy người tiêu dùng xem thêm bộ đề thi học kì 2 môn Ngữ văn 7.

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 2 5 2022 – 2023

  • Đề thi cuối kì 2 tiếng Anh 7 International success
  • Đề thi học kì 2 tiếng Anh 7 Mates plus
  • Đề thi học kì 2 tiếng Anh 7 Discover English
  • Đề thi cuối kì 2 Tiếng Anh 7 i-Be taught Good World

Đề thi cuối kì 2 tiếng Anh 7 International success

Đề đánh giá học kì 2 International Success 7

I. LISTENING

Click on để nghe

1. Hear lớn Professor Galton speaking in regards to the benefits and drawbacks of photo voltaic power. Fill every of the gaps within the notes with ONE phrase. You’ll hear TWICE.

Benefits

Disadvantages

1. Photo voltaic power is ______ and inexhaustible.

2. Solar energy doesn’t trigger ______.

3. Photo voltaic power can be utilized lớn create _________ in distant areas.

4. Solar energy can solely be utilized in ______ climate or on daytime.

5. The ______ price

II. LANGUAGE FOCUS

TASK 1.

Select the phrase with a distinct approach of pronunciation within the underlined half. Circle A, B, or C.

1. A. ingredient B. historical C. pier

2. A. teaspoon B. seem C. thought

Select the phrase which has a distinct stress sample from that of the others.

3. A. fort B. native C. cut back

4. A. scary B. shifting C. disappointing

TASK 2. Fill every clean with the right type of the verb in brackets.

1. When power ___________ (come) from the wind, we name it wind power.

2. Lan guarantees she ___________ (end) her homework tonight.

3. The folks on this district ___________ (use) photo voltaic power lớn change power from coal in the mean time.

4. Final night time, I used to be watching a documentary when the sunshine ___________ (go) out.

5. Do you assume robots ___________ (change) human sooner or later?

6. Tom ___________ (be) sick so he couldn’t go on the journey lớn Washington D.C. yesterday.

7. In my view, we _________ (not use) coal for cooking and heating sooner or later.

8. Pete ___________ (overlook) lớn flip off the TV after watching it final night time.

9. I ___________ (look) for my automotive key now. I don’t bear in mind the place I left it.

10. Sonya: When ___________ you ___________ (purchase) that Solowheel?

Ben: Final month.

TASK 3. Select the best choice lớn full every sentence. Circle A, B, or C.

1. Throughout this journey, everybody should put on a ___________ for security.

A. handlebar B. seatbelt C. panel

2. After watching the teaser of the movie with numerous fairies and wizards, I suppose it’s a ___________.

A. comedy B. documentary C. fantasy

3. Individuals typically assume Santa Claus and pine timber are the ___________ of Christmas.

A. symbols B. efficiency C. parade

4. ___________ plastic is warned lớn be dangerous for atmosphere, folks nonetheless use it each day due lớn its comfort.

A. BecauseB. Though C. However

5. Electrical automobiles have gotten well-liked these days due lớn theirs ___________ options.

A. polluting B. eco-friendly C. inconvenient

III. READING

TASK 1. Learn the passage. Circle the perfect reply A, B, or C lớn every of the questions.

Final week, Mai attended a cultural change occasion for each overseas and Vietnamese college students in Tao Dan Park. It was so enjoyable and helpful as a result of she had an amazing alternative lớn talk with many pals from different international locations. That helped Mai develop her confidence in addition to enhance her English. In addition to, it was a superb event for making pals and discovering out about varied cultures from everywhere in the world. She bought acquainted with many girls and boys from Canada, New Zealand, and the UK. Amongst of them, she likes two Australian twin sisters, Amelia and Amanda, most. Each are fairly stunning and pleasant. After the occasion, surprisingly they invited Mai lớn their dwelling in Melbourne. They promised lớn take her lớn see kangaroos and koalas in actual life. She was very glad and accepted that invitation.

1. What’s the passage primarily about?

A. A Vietnamese pupil’s experiences in a cultural change occasion.B. An event for a Vietnamese pupil lớn present foreigners her cultural data.C. An invite lớn go to an English talking nation.

2. What did that occasion assist Mai?

A. Develop her confidence.B. Enhance her English.C. Develop her confidence and enhance her English.

3. Which of the next statements about Mai is fake?

A. Amelia and Amanda are her favorite new pals.B. She had an opportunity lớn discover out about completely different cultures.C. Just a few college students talked lớn her on the occasion.

4. What does the phrase Each in line 11 imply?

A. Girls and boys.B. The dual sisters.C. stunning and pleasant

5. What animals will Mai be taken lớn see in Melbourne?

A. kangaroos and koalas.B. kangaroos and Penguins.C. Penguins and koalas.

TASK 2. Full the studying passage. Write ONE appropriate phrase in every clean.

Many individuals imagine that within the close to future, a number of (1) ___________ of transport like automobiles and vans will likely be changed with driverless ones. Driverless automobiles are autonomous, (2) __________ drivers don’t want lớn management it manually. For instance, passengers use their voices lớn order a (3) __________ automotive lớn take them lớn any locations they need thanks lớn its outfitted speech recognition. With the assist of recent know-how that may calculate a secure following distance (4) __________ two automobiles, self-driving automobiles can react instantly and keep away from harmful conditions. It’s additionally extra handy for the disabled and the aged who (5) _________ mobility disadvantages lớn transfer from one place lớn one other.

IV. WRITING

TASK 1. Put the phrases within the right order lớn make sentences.

1. work / experience / lengthy / How / does / you / take / bike / lớn / your / it / lớn /?

2. of / fascinating / pals / are / Some / assume / my / documentaries / not /.

3. show / watch / Yr’s / Do / you / New / fireworks / on / Eve / typically /?

4. automobiles / will / trendy / There / change / be / driverless / automobiles / lớn / regular /.

5. enjoying / Do / like / ice / you / hockey / know / Canadians /?

TASK 2. Write an e-mail of 80 phrases lớn your good friend Alice lớn inform her a few pageant that you simply typically attend.

You should utilize the next questions as cues.

– What’s the title of the pageant?

– When and the place is the pageant?

– What are the primary actions on the pageant?

– What’s one among your favorite actions on the pageant?

Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh 7

I. LISTENING

1. free

2. air pollution

3. electrical energy

4. sunny

5. set up

Nội dung bài nghe

Properly, the advantages of this supply of power are apparent. First, photo voltaic power is free and inexhaustible… a minimum of till the solar runs out in billions of years. Second, solar energy doesn’t trigger air pollution. It’s a actually clear supply of power. Third, photo voltaic power can be utilized lớn create electrical energy in distant areas. It is rather costly lớn get electrical energy traces there.

Nonetheless, the issue is that solar energy can solely be produced throughout the daytime and when it’s sunny. So in international locations just like the UK, photo voltaic power will be an unreliable supply. Furthermore, the price of set up is just not low in any respect.

Xem Thêm  Quyết định 4689/QĐ-BYT Dấu hiệu nhận biết mắc Covid-19 biến chủng delta

II. LANGUAGE FOCUS

TASK 1

1. B

2. A

3. C

4. C

TASK 2

1. comes

6. was

2. will end

7. gained’t use

3. are utilizing

8. forgot

4. went

9. am wanting

5. will change

10. did you purchase

TASK 3

1. B

2. C

3. A

4. B

5. B

III. READING

TASK 1

1. A

2. C

3. C

4. B

5. A

TASK 2

1. means

2. so

3. driverless

4. between

5. have

IV. WRITING

TASK 1

1. How lengthy does it take you lớn experience your bike lớn work?

2. A few of my pals assume documentaries are usually not fascinating.

3. Do you typically watch fireworks show on New Yr’s Eve?

4. There will likely be trendy driverless automobiles lớn change regular automobiles.

5. Have you learnt Canadians like enjoying ice hockey?

TASK 2

Pattern writing:

Hello Alice,

It was nice lớn hear from you. I’m making ready lớn attend the annual Flower Pageant in Da Lat. It typically takes place in December or January for native folks and guests lớn benefit from the Christmas and New Yr environment. As its title, the pageant is at all times stuffed with extraordinarily stunning flowers and different particular crops on show. What I like finest is the looks of well-liked singers and film stars. The whole lot and everyone seems to be charming. Hope you possibly can be a part of me some day.

Write quickly.

An

……….

Đề thi học kì 2 tiếng Anh 7 Mates plus

Đề đánh giá học kì 2 Mates plus 7

A/ Listening

Click on để nghe

I. Hear lớn a phone dialog between two pals. Fill every of the gaps within the notes with NO MORE THAN TWO WORDS AND/OR A NUMBER. You’ll hear TWICE.

Title of film: Mockingjay half 2

Half in the entire collection: 1. ___________

Date: 2. ___________

Cinema: 3. ___________

Time: 4. ___________

The place lớn meet: 5. ___________

II. Hear lớn Jimmy speaking about site visitors. Resolve if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F. You’ll hear TWICE.

1. Jimmy thinks the site visitors is unbelievable.

T

F

2. Driving within the metropolis is a nightmare.

T

F

3. There may be congestion on the radio day-after-day.

T

F

4. Public transport can remedy the site visitors drawback.

T

F

5. We are able to breathe higher if we will remedy the site visitors drawback.

T

F

LANGUAGE FOCUS

Select the phrase whose daring half is pronounced otherwise from others. Write A, B, C or D within the clean.

1. A. sort B. my C. attempt D. younger

2. A. piano B. time C. grime D. prime

3. A. passion B. fox C. video D. live performance

Select the daring phrase that has a distinct stress sample from the others. Write A, B, or C within the clean.

4. A. schedule B. balloon C. service D. cheaper

5. A. materials B. function C. vacation D. bicycle

III. Select the phrase or phrase that finest completes every sentence. Write A, B, or C within the clean.

6. Can I’ve your son’s beginning ______ ?

A. nameB. certificates C. day

7. Fossil fuels cause_________.

A. wind B. sunlightC. air pollution

8. You should______ arduous.

A. examine B. lớn studyC. learning

9. There is no such thing as a _________ lớn photo voltaic power and wind energy.

A. thought B. restrict C. innovation

10. Wind _________ are used lớn get wind energy.

A. generators B. panels C. sources

11. There are robust winds and darkish clouds. It _________ .

A. rains B. goes lớn rain C. will rain

12. My brother has bought a brand new drum and he _________ play it.

A. is being B. willC. goes lớn

13. We had a plan lớn get pleasure from this summer season. We _________ at a well-known lodge.

A. will stayB. are staying C. keep

14. The lyrics lớn this music are fantastic. It’s going lớn be a giant _________ !

A. view B. fan C. hit

15. That _____________ singer carried out the piece of music splendidly.

A. charmingB. weakC. heavy

READING

I. Learn the passage and determine whether or not every assertion is True or False. Write True or False in every clean.

A web site evaluate

One in all my favorite web sites is lyricstraining.com. It’s nice as a result of you possibly can study English whilst you hear lớn your favorite songs. You select a music after which hear lớn the music and full the lyrics. It’s also possible to watch the video of the music.

The great factors embody the truth that there are many up-to-date teams you possibly can hear lớn reminiscent of The Script or One Course. As well as, you possibly can select the extent: newbie, intermediate or professional, relying in your stage of English. One other good characteristic is that you could repeat a line of the music as typically as you need, till you recognize the lacking phrase. Additionally, the web site may be very simple lớn search and you may hear lớn songs in numerous languages, for example in Spanish, German and Italian.

1. You’ll be able to full the lyrics of a music. ___________

2. The teams are usually not up to date. ___________

3. There are three ranges lớn select from. ___________

4. We are able to solely hear songs in a single language. ___________

II. Select the choice that finest completes every clean within the passage. Write A, B, or C within the clean.

Nothing lớn Lose

We (5) fossil fuels in our each day life, however they’re restricted and trigger air pollution. Loads of scientists are working arduous lớn search for some lossless and environmentally (6) sources of power.

Photo voltaic power is just not new lớn us (7) we use it lớn dry issues day-after-day. Photo voltaic panels catch solar rays and alter them into electrical energy. We all know that it’s renewable as a result of the solar by no means stops producing daylight.

Wind energy can be an outdated supply of power. Previously, explorers used wind for crusing their (8) lớn distant lands. A single windmill can pump water and generate electrical energy. Lớn get way more energy unexpectedly, folks set up numerous big wind generators on wind farms.

If we cease utilizing fossil fuels, our planets will likely be (9). There may be nothing lớn lose after we use photo voltaic power or wind energy.

5. A. make B. use C. get

6. A. variety B. widespread C. pleasant

7. A. as a result of B. so C. however

8. A. maps B. ships C. baggage

9. A. hotter B. larger C. greener

WRITING

I. Rearrange the phrases in an accurate order lớn make an entire sentence.

1. I / write / a / will / music/ new / .

__________________________________________________________________

2. study / a / musical / we / are/ lớn / going / instrument / .

__________________________________________________________________

3. would / he / lớn / like / be / a / star / pop / .

__________________________________________________________________

4. younger / has / singer / an / voice / wonderful / that / .

__________________________________________________________________

5. is / he / lớn / going / a / be / star / .

__________________________________________________________________

II. Rewrite the next sentences with the given starting in such a approach that the meanings keep unchanged.

6. This jetpack may help you stroll and fly like a chicken.

You’ll be able to _____________________________________________

7. Research arduous otherwise you’ll fail the examination.

In the event you don’t ____________________________________________

8. Photo voltaic power is just not new lớn us as a result of we use it day-after-day.

We use photo voltaic power day-after-day, ____________________________

9. Each photo voltaic power and wind power are renewable sources of power.

Renewable sources of power embody _______________________

10. Small automobiles are working safely underneath tunnel bus.

It’s secure for ____________________________________________

Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh 7

I. Hear lớn a phone dialog between two pals. Fill every of the gaps within the notes with NO MORE THAN TWO WORDS AND/OR A NUMBER. You’ll hear TWICE.

1. fourth

2. fifteenth Might

3. CGV (cinema)

4. 6.45 (pm)

5. cinema gate

II. Hear lớn Jimmy speaking about site visitors. Resolve if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F. You’ll hear TWICE.

Xem Thêm  Tập làm văn lớp 3: Nói về lễ hội đua thuyền trên quê hương em (19 mẫu) Bài văn nói về lễ hội đua thuyền lớp 3

1. F

2. T

3. F

4. T

5. T

LANGUAGE FOCUS

I.

1. D

2. A

3. C

II.

4. B

5. A

III.

6. B

7. C

8. A

9. B

10. A

11. B

12. C

13. B

14. C

15. A

READING

I.

1. True

2. False

3. True

4. False

II.

5. B

6. C

7. A

8. B

9. C

WRITING

WRITING

I.

1. I’ll write a brand new music.

2. We’re going lớn study a musical instrument.

3. He would really like lớn be a pop star.

4. That younger singer has an incredible voice.

5. He’s going lớn be a star.

II.

6. You’ll be able to stroll and fly like a chicken with this jetpack.

7. In the event you don’t examine arduous, you’ll fail the examination.

8. We use photo voltaic power day-after-day, so it’s not new lớn us.

9. Renewable sources of power embody each photo voltaic and wind power.

10. It’s secure for small automobiles lớn run underneath tunnel bus.

Đề thi học kì 2 tiếng Anh 7 Discover English

Đề đánh giá học kì 2 Discover English 7

LISTEN

Bài nghe:

1. Hear lớn a person registering with a physician. Full the shape with the person’s particulars.

First title:

1

Surname:

2

Deal with:

(3)Nottingham

Date of Beginning:Please enter numbers: Day / month / year00/00/0000

4

Dwelling telephone:

5

Cell phone:

07781677688

Top in metres:

6

Weight in kilograms:

7

Nationwide Insurance coverage Quantity:

8

USE OF ENGLISH

I. Match. Be part of the 2 components of the dialog.

1. Excuse me. Are you able to assist me?

2. I need lớn go lớn the mall.

3. Mmm… the place’s Tenth Road?

4. So, straight after which left on the nook?

5. Bought it. Thanks.

a. Oh. The mall’s on Tenth Road.

b. You are welcome.

c. Positive. What do you want?

d. Go straight down First Avenue and switch left.

e. That is proper. The mall is subsequent lớn the artwork museum.

II. Discover a mistake in every sentence and proper it

1. Lan desires lớn dwell and work on Japan.

2. Hung’s birthday is in 2nd of July.

3. We’ll arrive in Saigon on 9 a.m.

4. This cat jumped in his face and scared me.

5. It’s his birthday within the twenty second.

III. Select the perfect reply (A, B, C or D).

1. Many stunning Cham Towers in Ninh Thuan Province __________ and now __________ many home and overseas vacationers.

A. restored – had been attractedC. was restored – attractedB. had been restored – attractD. restored – attracted

2. Minh Mang trong mình Tomb _______ building in 1841, and __________ three years later.

A. began – accomplished C. was began – was completedB. began – was accomplished D. was began – accomplished

3. Loads of flowers __________ in Da Lat all year long.

A. develop B. grew C. rising D. are grown

4. Papers on the Royal examinations prior to now had been __________ by the King.

A. passedB. right C. checkD. graded

5. The Temple of Literature __________ by outdated timber and __________ many fascinating issues

A. is surrounded – comprises C. is surrounded – is containedB. surrounds – is containedD. surrounds – comprises

READING

I. Learn the article. Circle T for True or F for False.

Daniel Raven-Ellison is a metropolis explorer. He says, “Once I journey, I at all times maintain my eyes peeled for uncommon … artwork. The sort of uncommon artwork is commonly out on the road, not inside buildings. When Raven-Ellison finds the artwork, he seems on the environment and thinks about why the artist selected that place.

Raven-Ellison additionally seems on the artwork itself. He desires lớn perceive what the artist is making an attempt lớn inform different folks. He believes that typically the message is playful and amusing, and different occasions it is stunning and wonderful. Typically, the artist might don’t have any message in any respect.

The artwork that Raven-Ellison likes essentially the most exhibits the artist’s opinions. He likes it when folks can “hear” the message above the noise of town.

1. Lớn “maintain your eyes peeled” means lớn look fastidiously for one thing.

2. Raven-Ellison seems for artwork outdoors on the streets.

3. He believes the artwork at all times has a message.

4. His favourite artwork exhibits the artist’s ideas and emotions.

II. Select the right phrase (A, B, or C) lớn fill in every clean within the following passage

My faculty has quite a lot of volunteer actions each summer season. The actions embody donating books lớn village kids, (1) youngsters within the neighbourhood, educating English lớn main college students, studying books or cooking meals for the (2). Our faculty began this programme 5 years in the past. Each pupil can be a part of one or two actions. At first, we thought of (3) we should always take part these actions. We then thought of what (4) we wished lớn do. Those that like studying might select lớn accumulate and donate (5). Those that are good at English might (6) main college students. Lastly, we signed up for the actions we selected. Our academics typically encourage us lớn (7) dedicated. In addition they assist us after we want it. We’ve loads of enjoyable and study many issues from (8) the actions.

1. A. tutor B. tutored C. tutoring

2. A. wealthy B. needy C. younger

3. A. what B. when C. why

4. A. actions B. jobs C. work

5. A. garments B. books C. greens

6. A. study B. discuss C. tutor

7. A. dwell B. keep C. work

8. A. doing B. working C. enjoying

WRITING

Make sentences utilizing the phrases and phrases under lớn assist you. Bear in mind lớn change the types of some phrases.

1. Minh / discover / volunteer actions / fascinating / can meet / new folks.

2. We / be a part of / group actions / assist / needy / final summer season.

3. We / study / teamwork abilities/ when / be a part of / some / clean-up exercise / final summer season.

4. In the event you / love / nature / can / be a part of / our Inexperienced Neighbourhood undertaking.

5. I / be a part of / recycling undertaking / as a result of / need / assist / shield the atmosphere.

Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh 7

LISTEN

Hear lớn a person registering with a physician. Full the shape with the person’s particulars.

1. Geoff

2. Black.

3. 94 Hill Road.

4. 08/09/1970.

5) 466738

6) 1.8

7) 89

8. 94782841227

USE OF ENGLISH

I.

1. c

2. a

3. d

4. e

5. b

II.

1. on – sửa thành: in

2. in – sửa thành: on

3. on – sửa thành: at

4. in – sửa thành: on

5. in – sửa thành: on

III.

1. B

2. C

3. D

4. A

5. A

READING

I.

1. T

2. T

3. F

4. T

II.

1. C

2. B

3. C

4. A

5. B

6. C

7. B

8. A

WRITING

1. Minh finds volunteer actions fascinating as a result of he can meet new folks.

2. We joined group actions lớn assist the needy final summer season.

3. We learnt teamwork abilities after we joined some clean-up actions final summer season.

In the event you love nature, you possibly can be a part of our Inexperienced Neighbourhood undertaking.

4. I’ll be a part of the recycling undertaking as a result of I need lớn assist shield the atmosphere. /

5.I be a part of the recycling undertaking as a result of I need lớn assist shield the atmosphere.

Đề thi cuối kì 2 Tiếng Anh 7 i-Be taught Good World

Đề đánh giá học kì 2 Tiếng Anh 7

PHÒNG GD&ĐT…….

TRƯỜNG THCS………..

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 NĂM 2022 – 2023

MÔN: TIẾNG ANH 7

Thời kì làm cho bài 60 phút

I. Select the phrase whose underlined half is pronounced otherwise.

1.

A. midnightB. delightedC. turbineD. go to

2.

A. arrivedB. affectedC. exchangedD. agreed

II. Select the phrase that has a distinct confused syllable from the remainder.

3.

A. frequentB. solarC. althoughD. swimsuit

4.

A. performanceB. energyC. celebrateD. sightseeing

IIII. Select the best choice (A, B, C or D) lớn full every of the next questions.

5. Sooner or later, we won’t have any extra fossil fuels, __________ renewable power will at all times be out there.

Xem Thêm  Các trường hợp bằng nhau của tam giác vuông Chuyên đề Lớnán học lớp 7

A. soB. butC. becauseD. nevertheless

6. They’re going lớn set up photo voltaic __________ on the roofs lớn present energy for his or her home.

A. turbinesB. plantsC. stationD. panels

7. In the event you flip down the heating at dwelling, you’ll use __________ power and save some huge cash on electrical energy.

A. moreB. muchC. lessD. few

8. After my vacation within the UK, I purchased a teapot with pictures of London as a __________ for my grandmother.

A. postcardB. souvenirC. sightD. ornament

9. The instructor says we __________ purchase new uniform. We are able to use the one from final 12 months.

A. mustB. don’t needC. mustn’tD. don’t have lớn

10. In Britain, folks rejoice Easter at a distinct time annually. It __________ on Sunday, April ninth, 2023.

A. is happeningB. goes lớn holdC. will take placeD. takes half

11. I am so delighted as a result of I ________ all my checks!

A. failedB. passedC. tookD. gave

12. On Easter Sunday in Argentina, folks __________ eggs with members of the family and pals.

A. exchangeB. giveC. haveD. rejoice

13. Janet bought very __________ the opposite day as a result of she misplaced her pockets.

A. delightedB. upsetC. comfortableD. happy

14. I feel math is __________ for me than different topics.

A. the easiestB. so easyD. extra easyD. a lot simpler

15. Pupil A: I feel solar energy is clear lớn run. – Pupil B: __________

A. So do I.B. That’s a good suggestion.C. I favor solar energy.D. I’m, too

IV. Write the right type of the phrases in brackets.

16. In New York Metropolis, driving the bus is commonly cleaner and extra __________ than utilizing the subway. (COMFORT)

17. The Louvre Museum is without doubt one of the world’s most well-known museums and a __________ landmark in Paris. (HISTORY)

18. The lodge shuttle service is __________. It leaves from right here each half-hour. (RELY)

19. On Thanksgiving Day, it’s __________ for the Individuals lớn share a household meal and watch sporting occasions. (TRADITION)

20. On Easter Sunday, parade __________ typically put on colourful costumes and wonderful hats. (PARTICIPATE)

Write the right type of the phrases in brackets.

V. Learn the next passage. For every query, full the notes with NO MORE THAN ONE WORD.

Expensive Mayor,

My title is Henry Little. I’m the city’s power professional. I’ve accomplished my analysis on new renewable power sources and have discovered a number of that I might counsel. Photo voltaic panels work nice throughout the day and are very low-cost lớn construct. Wind generators are clear lớn run and can work nice throughout the windy seasons like fall and spring. Lastly, nuclear energy is clear and may run all day. Renewable power has many benefits over non-renewable sources like coal. Nonetheless, the city ought to maintain a pure fuel energy plant simply in case it is cloudy or the wind stops. An excellent mixture of each power sources may help maintain the lights on and cut back air pollution, so I counsel the city enhance the entire use of renewable power lớn 70%, shut the coal energy plant, and maintain the pure fuel plant.

Henry, the city’s ____(21)____ , accomplished his analysis on renewables. He urged that the city use ____(22)____ as a result of they work nice throughout the day and wind generators as a result of they’re ____(23)____ lớn run. Henry additionally urged ____(24)____ as a result of it might run all day, and the city ought to enhance the entire use of ____(25)____ power lớn 70%.

VI. Learn the next passage. For every query, select the right choice.

Expensive Cindy,

I hope all is effectively. I’m sending you this postcard from London, England. I will likely be staying on the historic Ritz Lodge for the subsequent two weeks on trip, and I invite you lớn come and go to. We are able to try the British Museum within the Bloomsbury space and see the science and human historical past exhibit. We might additionally do some sightseeing across the metropolis. I hear Kensington Park is a superb place lớn go and go searching. Or, I can take you lớn Portobello Street within the Notting Hill district. It’s the biggest market on this planet, and you’ll find every little thing there, from style lớn meals. Plus, it’s a excellent spot lớn purchase souvenirs. Properly, I hope you possibly can go to. I might use a good friend lớn take images with and share some scrumptious fish and chips.

Your good friend,

Tom

26. Tom despatched a postcard lớn Cindy from _____________.

A. Notting HillB. BloomsburyC. Portobello RoadD. London, England

27. The place is Tom staying for the subsequent two weeks?

A. Portobello RoadB. London, EnglandC. Ritz HotelD. British Museum

28. What’s situated within the Bloomsbury space and has a science and human historical past exhibit?

A. a museumB. a stadiumC. a hotelD. a park

29. The place can Cindy discover nice souvenirs lớn purchase?

A. British MuseumB. Ritz CarltonC. Portobello RoadD. Kensington Park

30. Why did Tom ship this postcard lớn Cindy?

A. He wished her lớn come and go to London so they may take a tour of town collectively.B. Lớn inform her about all of the locations he visited on trip.C. He wished her lớn know he bought some nice souvenirs and took images.D. Lớn let her know he was staying on the well-known Ritz Lodge.

VII. Rewrite the next sentences with out altering their that means. Use the given phrase(s) if any.

31. It’s our obligation lớn maintain the classroom clear and tidy.

=> We _____________________________________.

32. We’ll go lớn the theater by taxi, so it’s pointless for you lớn drive.

=> We’ll go lớn the theater by taxi, so that you __________.

33. There are recycling bins in our residence block. Some folks nonetheless don’t trouble lớn separate plastic and paper.

=> Though _________________________________.

VIII. Use the given phrases or phrases lớn make full sentences.

34. I / be / nervous / as a result of / I / obtain / examination outcomes / tomorrow.

=> __________________________________________.

35. We / look ahead / go to / Empire State Constructing / Saturday.

=> __________________________________________.

IX. You’ll hear lớn the next dialog. For every query, circle the right choice.

Bài nghe:

36. What are the scholars going lớn town lớn rejoice?

A. EasterB. ChristmasC. New Yr’s EveD. Birthday

37. What’s Lisa’s household custom?

A. spend the night time at a hotelB. watch the fireworks showC. go lớn a concertD. go lớn town

38. When does the fireworks present start?

A. 11 p.m.B. 1 a.m.C. 12 a.m.D. 11.30 p.m.

39. Why does Cindy want cash?

A. meals and live performance ticketB. lodge and foodC. lodge and live performance ticketD. meals and fireworks present

40. What’s going to Cindy’s mother want lớn change with Lisa’s mother and father?

A. giftsB. telephone numbersC. foodD. live performance tickets

Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh 7

1D6D11B16. comfortable21. expert26D36C2B7C12A17. historic22. photo voltaic panels27C37B3C8B13B18. reliable23. clean28A38C4A9D14D19. traditional24. nuclear29C39A5B10C15A20. participants25. renewable30A40B

31. We’ve lớn maintain the classroom clear and tidy./We should maintain the classroom clear and tidy.

32. We’ll go lớn the theater by taxi, so that you don’t have lớn drive./We’ll go lớn the theater by taxi, so that you don’t want lớn drive./We’ll go lớn the theater by taxi, so that you needn’t drive.

33. Though there are recycling bins in our residence block, some folks nonetheless don’t trouble lớn separate plastic and paper./Some folks nonetheless don’t trouble lớn separate plastic and paper though there are recycling bins in our residence block.

34. I’m nervous as a result of I’ll obtain the examination outcomes tomorrow./I’m nervous as a result of I’m going lớn obtain the examination outcomes tomorrow./I’m nervous as a result of I’m receiving the examination outcomes tomorrow.

35. We’re wanting ahead lớn visiting the Empire State Constructing on Saturday./We glance ahead lớn visiting the Empire State Constructing on Saturday./We’re wanting ahead lớn visiting the Empire State Constructing subsequent Saturday./We glance ahead lớn visiting the Empire State Constructing subsequent Saturday..

…………….

Tải file tài liệu để xem thêm đề thi học kì 2 môn tiếng Anh 7